кои сме ние

 

Време е за obedna po4ivka!

Идеята за създаването на блога се роди от една затворена приятелска група във Facebook. Скицирахме визията му след един дълъг обяд в музея Fotografiska в Стокхолм, сложихме историите на масата и започнахме да мислим за име на новороденото. Защо не obedna po4ivka?  Обикновена я очакваме с нетърпение, за да отдъхнем и да направим нещо хубаво за  себе си. Не са ли това минутите, когато сме най-отворени за любопитни истории, нови продукти, атрактивен дизайн и интересни точки по света? В obedna po4ivka ние вложихме най-ценното си – лична естетика, сериозна селекция на вещи, нюх за истински неща, авторски снимки и приятни информативни текстове.

Ако подозираш, че можеш да намериш мястото си в obednapo4ivka.com, ние сме отворени за среща. Като комплимент ще се радваме да представим важни лансирания и иконични продукти с оригинални снимки и оригинален текст. Красивото ни изкушава и сме готови да се отдадем на безброй креативни предизвикателства.

Разгледай рубриките ни и открий себе си в тях. Ако ти е тясно, obedna po4ivka е готова да ги разшири с  нови теми.

 

FullSizeRender

 

МУСТАК

Едно време казвали „ Какво е мъж без мустаци?“. Така е и днес, а obedna po4ivka ще се погрижи и за мустака, но ще ти даде акъл и за ризата, обувката, маратонката, парфюма, отпуската, чантата, книгата, папийонката, крема за лице…

P9O_0154

 

FullSizeRender

 

ПАНДЕЛКА

Този култов женски аксесоар е като динозаврите – на изчезване. obedna po4ivka няма да му вдъхне нов живот, но ще изпразни джоба ти с нови идеи за гримове, аромати, рокли, сандали, клъчове…

P9O_0516

 

FullSizeRender

 

КЛИК

Настани се удобно, а obedna po4ivka ще те светне за най-новите джаджи. Първо ще ги тестваме в интимния ни кръг, а после ще ви ги сервираме с достъпни обяснения.

Image-1  

 

FullSizeRender

БРЪМ-БРЪМ

С голям кеф obedna po4ivka ще бръмчи из София и ще отскача до готини култови места по света. Ще ти подскаже къде можеш да опиташ супер лучена супа в Париж, с коя компания най-изгодно да се озовеш в Токио или с кой модел кола да отпрашиш за Берлин.

img_8092

 

FullSizeRender.jpg

 

ЧЕКМЕДЖЕ

obedna po4ivka ще прогони скуката ти с добри и смели дизайнерски идеи, готови да оставят следа във времето и пространството. Бягаме от клишетата, за да ти е удобно, приятно и меко с нашата селекция дивани, чаши за чай, щипки за пране и какво ли още не.

final

 

FullSizeRender